Over
ons

Reserveer

Welkom bij Hotel Mezza Notte, gelegen in het stadscentrum van Ronse, omgeven door de betoverende schoonheid van de Vlaamse Ardennen. Als nieuwkomer in de regio streven wij ernaar om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden, doordrenkt met warmte, comfort en een vleugje Italiaanse gastvrijheid.

Ontdek onze kamers

Authentieke charme
in een
familiale sfeer

Eigenaars Giuseppe en Diela koesteren een diepe passie voor het creëren van een authentieke en familiale sfeer voor de gasten. Met jarenlange ervaring in de horeca en een hart dat klopt voor gastvrijheid, verwelkomen ze u met open armen.

 

Het hotel wordt bijgestaan door twee toegewijde managers, Charlotte en Leen, samen streven zij naar een onberispelijke service en een onvergetelijke ervaring voor elke gast.

Intiem
genieten

Met slechts vijf kamers straalt ons hotel klasse en charme uit, elk ontworpen met oog voor detail en comfort, zodat uw verblijf bij Mezza Notte een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Of u nu de prachtige omgeving wilt verkennen, genieten van de heerlijke gerechten van Pizzeria Mezza Luna, of gewoon wilt ontspannen en tot rust komen in onze gastvrije ambiance, wij heten u van harte welkom bij Hotel Mezza Notte, waar elk verblijf een verhaal op zichzelf is.

Stel gerust jouw vraag